onsdag 10. august 2016

Pause

Naboen hadde rabarbra til overs, og heldige meg fikk ein god haug.

Enkelte kvileskjer må ein ha sjølv om arbeidslista er lang, og ein rabarbrapai er ikkje å forakte. I utgangspunktet laga etter god, gammaldags oppskrift, men tilført litt ekstra «snop» i form av søt og god smuldre-topping.
Skikkelig sommardessert.

Rabarbraen er ein svært gammal og hardfør matplante, og blir sjølvsagt ein del av den framtidige Sarahagen:-)





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Du er velkommen til å legge inn kommentar på innlegget! Kommentaren må godkjennast, og vil derfor ikkje vise på bloggen med ein gong.

Prøv denne framgangsmåten om du ikkje har blogg sjølv:

1. Skriv kommentaren din i det kvite feltet
2. Velg «anonym» i feltet «Kommenter som:»
3. Publiser tilbakemeldinga di. Du vil først få meldinga opp som førehandsvisning.
4. Du må så hake av for å bevise at du ikkje er ein robot :-)
5. Kommentaren din vil så ligge på vent til eg har publisert han, så det vil ta litt tid.